Károli

Blog

Enyhén szólva eltérő témákról van szó, ám én mégis szeretném levezetni Neked, hogy függ össze a tanítóképzés a konyhabútorral. Ehhez szeretném, ha elolvasnál egy rövid történetet.

Édesapámmal gyerekkoromban mindig sokat ácsoltunk. Szerettem volna hétvégén a nyaralónkban barkácsolni. Most ugrok egy nagyot… Gimnázium befejezése után elhatároztam, hogy tanítóképzőbe fogok járni. Kaptam egy sugallatot és úgy gondoltam, ez a nekem való út. 5 évig foglalkoztam ezzel, de nem tett soha annyira boldoggá, mint a gyerekkori barkácsolás édesapámmal. Egyik nap munka után találkoztam egy régi ismerősömmel, akivel hosszasan elbeszélgettem a buszt várva. Elmesélte, hogy alapított egy céget, ami nagyon jól megy neki és társat keres. A fő profiljuk a konyhabútor. Azonnal eszembe jutottak azok a hétvégék és rávágtam, hogy engem érdekelne ez a dolog. Úgy gondoltam, ha végre olyannal foglalkozhatok a munkám során, ami a hobbim is, az majd boldoggá tesz. Bele is vágtam és felfuttattuk még jobban az ismerősöm konyhabútorokkal foglalkozó cégét. Ezt követően úgy éreztem, kezdek kiteljesedni. Sajnos édesapám már nincs köztünk, de tudom, hogy a kedves emlékem miatt, ami a hétvégéket illeti a nyaralóban, büszke lenne rám, hogy olyannal foglalkozok, ami boldoggá tesz és örülne, hogy ő is kapcsolódik hozzá a munkám, ami életem nagy részét kiteszi. Az ismerősömmel, Imrével, teljesen megreformáltuk a konyhabútorok piacát. Sikerült betörnünk a nemzetközi szférába, terjeszkedtünk, egyre többen lettünk és a mai napig tudunk újításokat hozni. Persze nem mi vagyunk az összeszerelők, habár azzal kezdtük. Az elején az adminisztráción keresztül az összeszerelésig majdnem mindent ketten csináltunk. Ma már inkább koordináljuk az embereinket. Ennek ellenére Imrénél és nálam is saját kezűleg megtervezett és összerakott konyhabútor van. Kiderült, hogy őt is az édesapja motiválta, csak ő nem futott vakvágányra, mint én a tanítóképzésnél. De nem bánom, hisz így már biztosan tudom, hogy az én jövőm a barkácsolásban és a konyhabútorokban van. Ettől függetlenül is persze léteznek párhuzamosan művelhető szakmák, hobbik.

konyhabútor
konyhabútor

Úgy gondolom, hogy a konyhabútoros cégünk azért lett ennyire sikeres, mert mi valóban szívvel-lélekkel dolgozunk azon, hogy minden egyes megrendelőnk, a legminőségibb konyhabútor tulajdonosa lehessen. A mi elvünk az, hogy olyan konyhabútort tervezzünk és szállítsunk le az ügyfélnek, amilyen mi is elfogadnánk, és amiben biztosak vagyunk, hogy hosszú évtizedekig kiszolgálja az embert. Vannak olyan embereink is, akik a múltbéli, jelenlegi és a lehetséges jövőbeli konyhabútorok kinézetével foglalkoznak, segítenek kiválasztani egy olyan darabot, ami „nem fog kimenni a divatból”. Elég sok éve foglalkozunk konyhabútorokkal és a mai napig kitartó lelkesedéssel szolgáljuk ki az ügyfeleink kéréseit.