Károli

Blog

Tanárként sok emberrel találkozom nap, mint nap. Köztük vannak tanárok és diákok egyaránt. Mivel fiatal vagyok, így elég jó kapcsolatban vagyok nem csak a tanárokkal, de a diákokkal is. Múltkor suli után elcsíptem egy beszélgetést, amikor a fiúk arról beszéltek, hogy körömgombával küzdenek. Véletlen hallottam meg a beszélgetést, és odamentem, hogy segítsek nekik. Elmeséltem, hogy pont nem rég beszéltünk erről a tanáriban, mert az egyik kollégám gyerekének van körömgombája és kitonail-t vettek rá.

Elmondtam nekik, hogy csupa jó tapasztalatok vannak a kitonail gyógyszeres körömlakkal, és nyugodtan menjenek be egy gyógyszertárba és vegyenek, mert ezzel nem lehet játszani, kezelni kell mindenképp. Kicsit kellemetlenül érezték magukat a srácok, de ez teljesen érthető, hisz mégiscsak a tanáruk vagyok, de puszta jó szándék vezérelt.

Egyébként miután a tanáriban hallottam a kitonail-ről, én is utána olvastam, és nagyon is tetszik, amit írtak róla. Remélem, hogy nem lesz rá szükségem, de sose lehet tudni, jobb tájékozottnak lenni.

Miután megbeszéltük a srácokkal a kitonail előnyeit és meggyőztem őket, hogy mindenképpen vegyenek, siettem haza, mert végre egy régi álmom valósult meg aznap, napelemet szereltettem a tetőmre. Hosszú évek óta játszadozom a gondolattal és végre valahára van rá indulótőkém, a többi részét támogatásból és hitelből fogom intézni.