Károli

Blog

Tanítóképzős barátaimnak szeretettel jelentem, hogy a kisbabám a múlthéten a világra jött, így a következő osztálytalálkozóra vele érkezem. Köszönöm mindenkinek, akik aggódott értem, vagy gondolt rám nehéz helyzetemben, jelentem annyi felajánlást kaptam, hogy mindent meg tudtam vásárolni a picúrnak és magamnak, amire szükségünk volt és lesz a közeljövőben.

 

Mivel nagyon sokan segítettetek, így mindenből igyekeztem a legjobbat és legprofibbat kiválasztani, amennyire azt a keret engedte. Természetesen nem luxuskategóriáról beszélünk, csak arról, hogy nehéz helyzetünk ellenére az én gyermekem is megkaphatja azt a minőségi ellátást és gondoskodást, amit megérdemel, és ezt nagyrész nektek köszönhetem.

 

A legtöbb dolgot a Babaverda webáruházában vásároltam az adományokból, úgy a babakocsit, a játékok egy részét, az etetőszéket, és a 4 Baby Freeway autós gyerekülést  is, amit 25 kilós koráig tudunk majd használni, így szuper jó befektetésnek minősítem. Arról nem is beszélve, hogy szuperbiztonságos, az európai ECE R 44/04 szabványnak megfelel, emellett pedig praktikus is, hiszen levehető a huzata és mosható, állítható vállpántokkal és szűkítőkkel felszerelt. A hab a tortán pedig, hogy mindemellett még szép is.

 

A megvásárolt dolgok többségét látni fogjátok, mikor találkozunk, mint ahogy a gyerekülést is, de ha a többire is kíváncsiak vagytok, gyertek el hozzánk látogatóba, mert sosem lehetünk elég hálásak azért, amit értünk tettetek, és mindegyikőtöket szeretettel látjuk az otthonunkban a kis Benivel.

 

Szerdán, a megbeszélt időben igyekszünk ott lenni, de azért egy-két kakis pelus, vagy egy hosszabb büfi közbe jöhet, az esetleges késésünkkel kapcsolatban kérjük szíves türelmeteket.gyerekülés