Károli

Blog

Ha tanár az ember, akkor az összes ismerőse tőle kér tanácsot gyerek-ügyben. Például minden ismerősöm gyermekét én korrepetálom, ha valakinek bébiszitter kell, akkor is engem keresnek először, és ha bárkinek bármilyen gyereknevelési kérdése van, akkor is én vagyok az első, akit megtalálnak.

A múltkor egy nagyon kedves ismerősöm például úgy gondolta, hogy mivel tanár vagyok, én jól értek a gyerekekhez, tehát a babakocsikhoz is értek, így megkért, hogy menjek el vele babakocsit vásárolni, ami ellen nem volt semmi kifogásom, még ha nem is értek az említett járgányokhoz.

Szerencsére az internetet tudom használni, és az mindenre megoldást nyújt, így csak beírtam, hogy babakocsi és máris kiadott rengeteg különböző találatot. A babakocsi.hu-n például egész blogbejegyzéseket találtam arról, hogy a babakocsiknak milyen fajtái vannak, és milyen szempontok szerint kellene kiválasztanunk a megfelelő babakocsit. Engem teljesen elvarázsolt az egész oldal.

Nagyon jól meg van minden fogalmazva rajta, a tájékozódás egyszerű, könnyen lehet keresni az egyes babakocsik között, és gondolnak rá, hogy nem mindenki ért a babakocsikhoz. Én például eddig nem is tudtam, mit jelent a multifunkciós babakocsi, de most már el sem tudnám képzelni egy sima babakocsival az életemet.

A multifunkciós babakocsi ugyanis az a babakocsi, ami nem csak egy részből, hanem többől is áll. Azaz van hozzá mózeskosár, sportülés és esetenként autós ülés is. Ez azért kifejezetten jó, mert elég egy babakocsit venni a kisgyermeknek és az egész gyerekkorában végig kíséri. Nem kell folyton lecserélni, amint kinövi, csak simán le kell szedni a mózeskosarat, fel kell tenni a sportülést, és ugyanúgy lehet használni tovább.

Minden babakocsi, amit itt lehet kapni, a legnagyobb szakértelemmel, nagyon magas minőségben készül, a vélemények alapján pedig semmi kifogásolható nincsen az amúgy nagyon prémiumnak tűnő termékekben.

Miután így utánajártam a babakocsis tudnivalóknak, másnap a barátnőmet egyből a babaverda áruház üzletébe kalauzoltam, ami tele volt olyan kocsikkal amilyenekre ő vágyott. Kiderült, ő sem tudta eddig, hogy van multifunkciós babakocsi, de nem is volt kérdés, hogy ilyet akar. Öt pontos biztonsági öv rendszer, könnyűfém váz, nagy kerekek, teleszkópos felfüggesztés, UV szűrős, légáteresztő anyag, kókuszrostos matrac, minden van benne, amit csak el lehet képzelni! Az nem bolt nagy kihívás, hogy hol vásároljunk tehát, de azzal elszórakoztunk egy csomó időt, hogy a rengeteg modell közül melyiket válasszuk. De végül elégedetten, egy új babakocsival távoztunk az üzletből, és már azt is tudom, hogyha eljön az ideje, akkor én melyik kocsit fogom választani. Teljesen beleszerelmesedtem ezekbe a kocsikba, és az biztos, hogy nem fogok lejjebb adni az elvárásaimból, nekem is ilyen prémium, multifunkciós babakocsi kell!