A legújabb célunk érdekében

A vállalatunk közel öt éve lépett a piacra, és azt kell hogy mondjam, hogy életem egyik legjobb döntése volt, hogy belevágtam a cégalapításba és hogy nem hallgattam azokra a kétkedőkre, akik szinte minden nap el tudták mondani nekem, hogy biztosan nem fogok sikerrel járni, kudarcra van ítélve a törekvésem és biztos hogy nem lesz egy sikeres vállalkozásom, mert ahhoz bizony én nem tudok eleget. Ebben az utolsó részben egyet is kell értenem mindenkivel, én nem vagyok közgazdász, a szakmai tudásom magas, ami a tevékenységi körhöz illik, de vállalatvezetéshez sokkal több dolog, sokkal több tudás szükséges. Én viszont nem vagyok egy buta ember, tehát már rögtön az elején kerestem olyan szakértőket, szakembereket, csapatokat, akik az egyes részterületeket illetően segítségemre tudnak lenni mindenben.

Így kerültem öt éve kapcsolatba a Kogwheel munkatársaival is, és így kezdtük meg a közös munkát, amely már akkor látszott, hogy egy hosszú távon átívelő és sikeres, eredményes kapcsolat lesz. Ma pedig már azon dolgozunk együtt a kis csapat tagjaival, hogy az asszertív kommunikáció segítségével az embereim egyre jobbak legyenek a kommunikációban és így az ügyfél kapcsolattartásban is, hogy egyre több dicsérő véleménnyel gazdagodhasson a vállalat, még akkor is, ha valamilyen problémás vagy nehezebb eset kerül a kollégák elé.

Nem könnyű feladat ez, tudom jól, de a kogwheel csapatával biztos vagyok benne, hogy sikerülni fog. Imádom őket, nem csak azért, mert szakmailag hihetetlen felkészültek és rengeteg tapasztalattal rendelkeznek, hanem mert olyan dolgokat vesznek észre a vállalati hangulaton, az embereken, a motivációjukon és még sorolhatnám, ami nekem sosem jutna eszembe. Ezek mellett pedig tényleg nagyon nagy élmény a velük való közös munka. Csak ajánlani tudom őket bárki számára.