Cégünk legújabb kedvence

Amikor megalapítottam a vállalkozásom és a saját magam ura lettem, akkor a legnagyobb motivációt az jelentette számomra, hogy szerettem volna egy olyan céget létrehozni, ahol a munkavállalók, az emberek nem csak szeretnek dolgozni, de jó légkörben is tölthetik a mindennapjaikat, és mindenből csak minőségi szolgáltatás és termék veszi őket körül. Fontos, hogy minőségire gondoltam már a kezdetek kezdetén is, nem pedig divatos, drága, márkás dolgokra. A kettő pedig sokszor nem támogatja egymást.

Manapság ugyanis számtalan dologban az ember azzal találkozik, hogy egy nagyon drága, hihetetlen márkás dolog nem hozza a tőle elvárt eredményt, hatást és használhatóságot, egy sokkal olcsóbb, szerényebb márka viszont annál inkább kielégíti az igényeket minden téren. Az én vállalkozásom pedig a minőségről szól, nem pedig a márkák harcáról vagy a nadzolásról, ezért csak olyan termékeket alkalmazok az irodai munka során, a szolgáltatások megoldása tekintetében, amik minőséget, tartósságot és maximális igénykielégítést ígérnek.

Így találtam rá az egyik legújabb kedvencünkre, a baseus hungary termékeire is, hiszen hihetetlen jó áron, és nagyon jó minőségben, tartós használatot biztosítva nyújtanak számunkra kiegészítő termékeket az irodai munkákhoz. El kell mondjam, hogy iszonyatosan meglepődtem azon, hogy töredék áron, legalább annyira jó minőséget kínálnak ezek a termékek, mint amilyet a gyári kiegészítőknek kellene, ráadásul a rendelés funkcióval töredék idő alatt, lényegesen kevesebb energia áfordítással be is tudjuk szerezni ezeket a termékeket. Így aztán a baseus hungary és termékei cégünk új kedvence lett. Ha lenne nálunk év terméke kategória, akkor biztos hogy ezek közül a termékek közül kerülne ki a győztes. Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy próbálja ki ezeket a szuper termékeket.