Gyors és profi segítség, korrekt árak

Az én elmúlt évem a változásokról szólt. Nem is csak a változásokról, leginkább a veszteségek és változások éve volt számomra a 2021-es év, hiszen véget ért a párkapcsolatom, amire mindig is azt gondoltam, hogy örök életű lesz, és az állásomat is elvesztettem, amire nem is gondoltam volna hogy egyszer sor kerülhet, hiszen még csak nem is a vírushelyzet volt az oka a kirúgásomnak, hanem az, hogy a főnökömmel egészen egyszerűen nem találtuk a közös hangot. Ő nem olyan régen kapta meg ezt az új pozíciót és amikor kinevezték én már tudtam, hogy nekem nem lesz. maradásom a csoportban, bármennyire is szeretnek és meg vannak elégedve a munkámmal, a vezetőnek muszáj tudnia együtt dolgozni a beosztottjával, mert ha nem jönnek ki és nem tudnak egy közös hangot találni, akkor lehetetlenné válik a közös munka is.

Így aztán ezek tükrében úgy döntöttem, hogy Győrből felköltözök Budapest utcáira, és a fővárosban próbálok szerencsét. Programozóként nem gondoltam hogy problémám lesz a munkával, és hála a jó égnek ez nagyon gyorsan meg is oldódott, azonban sokkal nagyobb nehézséggel kellett szembe néznem, hiszen egyáltalán nem ismerem a pesti utcákat és a kerületekkel sem annyira vagyok tisztában, viszont a lakhatásom nem volt megoldott, ezét albérlet keresés vette kezdetét.

Iszonyatosan tanácstalan és kétségbeesett voltam, mert a talált hirdetések katasztrófák voltak, és akkor hála a jó égnek szembe jött velem az egyik ismerősöm ajánlásaként az alberletbudapest.hu oldala. Azonnal tudtam, hogy ha valaki, ők profik az albérlet budapest kerületeiben történő keresésének, ezért fel is vettem velük a kapcsolatot és azt kell mondjam, hogy nem is csalódtam. Tökéletesen elégedett vagyok a szolgáltatásukkal, és mindenkinek csak ajánlani tudom a Professional Premium Property Zrt. csapatát, mert korrektek, egyenesek, pontos információkat szolgáltatnak a kiadó lakások és a rezsi árak tekintetében is, gyorsan és hatékonyan lehet velük lakást keresni, és mindenben segítőkészen állnak az ügyfelek rendelkezésére. Biztos vagyok benne, hogy senki sem fog csalódni a munkájukban és annak eredményében sem.