Ha nem elég a megfelelő

Én mindig is, világ életemben azt vallottam, hogy ha valaki jól működő, tökéletes vállalatot akar felépíteni, és azt szeretné, hogy ha hosszú távon is tökéletesen működne ez a cég, akkor mindenből a legjobb minőséget és a legprofibb csapatot kell választania, hiszen csak ekkor biztos a siker és annak fenntartása akár hosszú éveken keresztül. Mert hát jól tudjuk, hogy egy vállalat az idő tényezőjében vagy fejlődik, vagy avulni kezd. Ha pedig avul, akkor hanyatlik és előbb-utóbb a tapasztalataim szerint annak katasztrófa a vége.

Én ebben a szellemben igazgatom a saját cégemet immáron három éve, és ez bizony azt jelenti, hogy a növekedés folyamatosan biztosítva van, a tartalékaink egyre nagyobbak, és egyre inkább azt látom, hogy nem igazán létezik jelenleg olyan veszély a piacon, ami magát a működést fenyegetné. A vevők és partnerek elégedettsége pedig a folyamatos szervezetfejlesztés hatására egyre nagyobb és nagyobb, így azt mondhatom, hogy a cég nagyon jó úton jár a tartós siker felé.

Folyamatosan tudunk így fejleszteni, szinte minden fél évnek megvan a maga nagyobb beruházása, amit persze megfelelő tervezés előz meg, és különös hangsúly helyeződik mindig a szolgáltató partnerek és kivitelezők megfelelő kiválasztására. Ez ugyanis mindennek a kulcsa. Én erre mindig is nagy energiát fordítottam és azt látom, hogy a legkisebbnek tűnő feladat esetében is hatalmas eredménye van.

A telefon flottánk javításának tekintetében például én szintén a maximális figyelemre törekedtem a szervíz kiválasztását illetően, és azt kell mondjam, hogy a https://expertmobil.hu/ csapat segítségével rekord idő alatt újra tudjuk használni bármelyik telefonunkat vagy akár mac készülékünket, ami időt takarít meg, és nem mellesleg, mivel tökéletes munkát végeznek és hihetetlen módon értenek ahhoz amit csinálnak, szinte töredék a pótlás igény ezeknek a gépeknek a tekintetében. Megéri tehát az egyszerű szolgatátók tekintetében is a maximális minőségre törekedni és ilyen szempontból is csak ajánlani tudom az expertmobil csapatát.