Öröm vele a közös munka

Az ember, ha vállalatot alapít, akkor nagyon rögös úton kell végig mennie. Rengeteg kihívás állja útját az alapítástól az emberek megkeresésén és felvételén keresztül a vásárlók bevonzásán, az irodakialakításon keresztül egészen a szép és stabil működé, a folyamatok kialakítása és az operatív munka stabil működtetéséig. Ezek nagyon összetett és bonyolult feladatnak számítanak és sokszor meggyűlik vele az ember dolga. Nagyon oda kell figyelnünk, mert főleg alapításkor, de úgy általában az egész működés során igaz, hogy folyamatosan szükség van olyan feladatok megoldására, amik mulasztása vagy nem megfelelő megoldása bizony komoly büntetéseket von maga után törvényi szinten.

Mi három éve kezdtük a tevékenységünket, és mivel mi építőipari tevékenységet folytatunk, nekem kifejezetten fontos volt, hogy olyan céget találjunk ezekre a tevékenységekre, akik nem csak hogy szakmailag profik és teljesen tökéletesen meg tudnak minket védeni mindenféle bírságtól egy esetleges ellenőrzés során, hanem bizony lelkiismeretes munkát végeznek és megbízható, valódi védelmet nyújtó munkavédelmi rendszert építenek ki számunkra, megfelelő oktatással egybekötve.

Én azt tudom mondani, hogy kifejezetten jól döntöttünk, hiszen az activesafety csapatával tényleg nagyon egyszerű és könnyű a közös munka. A munkavédelmi koordinátor egyenesen szeretett ember a vállalatomnál, minden kolléga elmondja, hogy mennyire rugalmas és milyen jó vele közösen dolgozni. Elmagyarázza megfelelően a dolgokat, pontosan kéri az információkat, még sosem fordult elő, hogy félreértették volna egymást és a szolgáltatott adatok helyett mást várt volna, ezért újra kellett volna kezdeni a munkát, pedig hát sok esetben ez igencsak elő szokott más szolgáltatókkal kapcsolatban fordulni. Mindenkinek jól kell választani, hogy jól menjen a közös munka, hiszen felesleges energiát visz minden más esetben a saját munkavállalóktól.