Termékeim új büszkesége

Amikor úgy döntöttem, hogy elég volt a multinacionális cégek, a tudatlan főnökök és az esztelen feladatok és felesleges munka világából és egyéni vállalkozó lettem, még fogalmam sem volt, hogy mekkora terhet vettem a vállamra. Persze kívülről mint mindenki másnak, nekem is mindig úgy tűnt, hogy egy vállalkozó élete hihetetlen szuper, maga rendelkezik az idejével, ő osztja be a napját, hogy ha akar akár hétvégén vagy este is dolgozhat, nem szabja meg senki számára a feladatokat, egy szóval csupa öröm és boldogság az élete, hiszen minden olyan hiányzik az életéből, amitől én akkor szenvedtem. Nem gondoltam bele azonban, hogy számára nem igazán létezik olyan fék vagy kontroll ami segítené a munkáját, ami noszogatná a határidők miatt vagy a munkavégzés terén, egyszóval, hogy ha csak nem talál megfelelő külső partnereket vagy családtagot aki ebben segítségére lesz, magának kell mindenben boldogulnia.

Amikor ezt felismertem egy kicsit megmondom őszintén elment az egésztől a kedvem. A feleségem volt az, aki mindenben végig támogatott, aki hitt bennem és a munkám eredményében, és persze abban, hogy a megfelelő szakemberek segítségével egy jól működő és folyamatosan fejlődő céget fogok tudni működtetni, és ezét igazság szerint örök életemre hálás leszek neki. Ő beszélt rá arra is, hogy ne üzletet nyissak, hiszen ez a világ már nem a személyes vásárlásokról szól, hanem alakítsak ki egy webshopot, ahol mindenki akkor rendel amikor csak szeretne, nincs nyitva tartás, nincsenek korlátok, igazság szerint csak lehetőségek vannak, hiszen kényelmes és gyors, egyszerű vásárlást biztosít, a házhoz szállítás pedig iszonyatos könnyebbség és kényelem mindenki számára a mai világban már.

Persze nem volt könnyű véghez vinni ezt a projektet, de a fotodastudio.hu csapat képeivel, egy profi webes csapat munkájával és az én szövegezésemmel egy tökéletes shop jött létre, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy az emberek imádják az oldalt, rengeteg rendelés van róla, és folyamatosan csak fejlődik a cég ennek a kis oldalnak a segítségével. Persze ehhez az is hozzá tartozik, hogy nagyon minőségi és tökéletes termékeket kínálunk megvásárlásra, de bizony ez mit sem érne a Fotoda tökéletes képei nélkül, hiszen a vásárlók így lehetnek biztosak abban, hogy minőségi és jó terméket vásárolnak és kapnak a csomagban.